Gå til hovedinnhold
Alle samlingerApper og integrasjoner
Google Tasks-integrasjon
Christer Husstøl avatar
Skrevet av Christer Husstøl
Oppdatert over en uke siden

Med Google Tasks-integrasjonen kan du nå se og administrere Upwave-oppgavene dine fra Google Tasks.

(Merk at Google-kontoen du velger å synkronisere med, ikke trenger å være den samme som din Upwave-innlogging. Dette betyr at selv om for eksempel du er logget inn med en Microsoft-konto, kan du fortsatt dra nytte av integrasjonen.)

Hva synces?

Når integrasjonen er aktivert, blir det opprettet en Upwave-liste i Google Tasks. Alle Upwave-oppgaver og deloppgaver som du er tildelt, vil bli syncet til denne listen.

Fra Upwave til Google Tasks:

Alle endringer som gjøres på dine tildelte oppgaver og deloppgaver i Upwave, oppdateres i Google Tasks hvert 5. minutt.

Fra Google Tasks til Upwave:

Endringer i forfallsdatoer samt ferdigstillelse av oppgaver og deloppgaver i Google Tasks og Google Kalender vil bli oppdatert i Upwave.

Viktig: Alle andre endringer som gjøres i Google Tasks (f.eks. nye oppgaver, endring av oppgavenavn eller slettinger) vil bli tilbakestilt ved neste synkronisering.

Slik aktiverer du integrasjonen

1. Gå til Mine kort i Upwave.

2. Klikk på knappen Integrere med Google Tasks øverst til høyre.

Google vil be deg om å gi Upwave tillatelse til å få tilgang til Google Tasks. Velg din Google-konto og bekreft.

Upwave-oppgaver i Google Kalender

Du kan velge at dine oppgaver skal vises i Google Kalender for økt synlighet og bedre planlegging.

Tilleggsinformasjon

Google Tasks API støtter ikke spesifikke klokkeslett, så alle Google Tasks vil som standard bli satt til kl. 09:00 på forfallsdatoen.